Fotosoutěž

Fotoprázdniny (fotosoutěž)

9. 7. - 31. 8. 2021

Soutěž pro všechny mladé fotoreportéry!
Vyzkoušejte si o prázdninách jaké to je fotit reportáže. Určitě se toho kolem vás bude dít spoustu. Na dovolené budete objevovat nová místa nebo na chatě u příbuzných zdokumentujete každodenní život. Nebo snad pořídíte nějaké zajímavé portréty lidí, které během léta potkáte? To je jen pár fotografických oblastí, na které se můžete při pořizování snímků zaměřit. A co potom s fotografiemi? Kromě toho, že budete mít krásné vzpomínky, budeme rádi, když je pošlete do naší soutěže Fotoprázdniny. Fotografie můžete zasílat od 1. 7. do 31. 8. 2021.

Soutěž je součástí Czech Photo Junior, v rámci kterého se snažíme do fotografie zapojit i děti, studenty a další mladé naděje české fotografie. V rámci naší hlavní soutěže Czech Press Photo se budou studenti ve věku 6 – 18 let přihlásit do nové kategorie Czech Press Photo Junior. Přihlašování bude probíhat v září 2021, tak nezapomeňte přes léto hodně fotit.

Úvodní foto: Ondřej Labaš (Vítěz juniorské kategorie Czech Nature Photo Studenti středních škol)

Fotoprázdniny budou rozděleny do následujících kategorií:

Junior / mladší žáci 6-10 let
Junior / starší žáci 11-15 let
Junior / studenti středních škol

Fotografie zasílejte na mail junior@czechphoto.org nejlépe přes nějaký portál typu www.úschovna.cz. Nezapomeňte do názvu souboru dát své jméno a popis fotografie, případně poslat seznam popisků přidělených k fotografiím. Více o podmínkách soutěže najdete v pravidlech.

Podrobná pravidla fotosoutěže najdete zde: PDF

NULL