Křest monografie „MÁCHA – ANDERSEN – EXUPÉRY; Kontemplace“

30. 8. 2021 v 18:00

Rádi bychom Vás pozvali na křest knihy Vladimíra Kysely „MÁCHA – ANDERSEN – EXUPÉRY; Kontemplace“, který proběhne 30. 8. 2021 od 18:00h.

"Můj sen se stal skutečností a Monografie, která byla připravená na uveřejnění už na konci roku 2020, vstupuje konečně 30.8. v 18:00 hodin na prestižní pódium Českého Foto Centra v Praze a je vám plně k dispozici!

Obrazový triptych, inspirovaný třemi skvělými spisovateli a jejich literárními díly, vznikal v letech 2016-2019. Při cestách za náměty pro mé obrazy jsem navštívil nejen místa, kam jsou jejich díla situována, ale také ta, která jsou spojená s jejich životy přímo či v mých představách i nepřímo: Čechy, Dánsko, Francie, Anglie, ale také třeba Maroko, Island či Kanárské ostrovy. Celkem se jednalo o více než 40 lokalit.

Kniha na 135 stranách a 75 fotografiích obsahuje soubor vybraných klíčových obrazů ze všech tří literárních cyklů, úvahy kurátorky Galerie kritiků paní Vlasty Čiháková Noshiro a Jana Pohribného, prezidenta Asociace Profesionálních fotografů a také komentáře kolegů z oboru fotografie z České republiky i ze zahraničí a ode mne. Kniha vyšla vlastním nákladem v počtu 300 kusů, nádherným offsetovým tiskem v Tiskárně Daniel, s přispěním sponzorů Jonathana a Craiga Slassových, v grafické úpravě talentovaného libereckého grafika Ondřeje Musila.

Více si můžete přečíst na mém blogu zde.

Knihu si můžete také objednat zde, případně bude k dispozici na všech mých akcích, které v průběhu roku pořádám." napsal autor knihy.

string(1) "1"