Ceremoniál Czech Press Photo 2020 on-line

2. 12. 2020 od 18.00

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Vzhledem k epidemiologické situaci nemůžeme uspořádat klasický slavnostní ceremoniál předání cen soutěže Czech Press Photo, který byl plánovaný ve dvoraně Národního muzea. Zveme Vás tedy aspoň virtuálně na vyhlášení výsledků z uzavřeného Národního muzea, které můžete sledovat 2.prosince v 18.00 zde https://www.facebook.com/CzechPressPhoto

Ceremoniál Czech Press Photo 2019, Foto: Vít Šimánek

Základní informace

Událost: Ceremoniál Czech Press Photo 2020
Místo: on-line https://www.facebook.com/CzechPressPhoto
Čas: středa 2. 12. 2020 od 18:00

„Letošní rok s pandemií koronaviru soutěž Czech Press Photo – stejně jako všechno ostatní - výrazně ovlivnil. Cestovalo se daleko méně, v soutěži tedy převažovala domácí témata. Dlouhodobé plánování bylo téměř nemožné, i přesto se nám podařilo soutěž vyhlásit a v nouzovém stavu uspořádat mezinárodní porotu. Těšili jsme se na ceremoniál v budově Národního muzea a do poslední chvíle doufali, že se bude moci uskutečnit… Nebylo nám přáno. Doufám, že si i tak užijete vyhlášení výsledků on-line a těším se na setkání s Vámi při vernisáži výstavy, kterou již připravujeme,“ dodává Veronika Souralová.

Kompletní výsledky budou zveřejněny přehledně na webu www.czechphoto.org

Těšíme se s Vámi na jaře na výstavě Czech Press Photo v Národním muzeu a v letech příštích, které doufejme budou kultuře i nám všem, příznivější.

Tým Czech Photo

string(1) "1"