Fotopokec aneb Jak to jde s Richardem Horákem

20.3. od 18.00 hod

Zveme Vás na další z našich pravidelných setkávání příznivců fotografie! Tentokrát Vám v rámci našeho pravidelného Fotopokecu přinášíme Richarda Horáka!

Akce proběhne 20.3. od 18.00 hod v galerii Czech Photo Centre:
 

Základní informace

Název besedy: Fotopokec aneb Jak to jde s Richardem Horákem
Richard Horák je fotografický vizionář, jehož objektiv zachycuje kouzlo pražské architektury, živé reportáže z městského dění, atmosféru hudebních koncertů i krásy přírody.

Je fotograf, který nejen fotí, ale i vkládá do svých snímků atmosféru a poetiku. Jeho práce odráží jeho citlivost k okolnímu prostředí a schopnost vnímat každodenní okamžiky jako zvláštní události.

Co Richarda odlišuje od ostatních je jeho posedlost nevšedními podmínkami počasí. Miluje opravdu “hnusné” počasí a hledá krásu nejen v mlze, ale i v dešti, bouřích a sněžení. To mu umožňuje vytvářet snímky s unikátní atmosférou a dramatickým působením.

Každá fotografická událost vyžaduje čas a trpělivost, aby zachytil ten nejvýstižnější moment. Jeho přístup spočívá ve sledování a čekání na charakteristické výrazy a podněty, které dělají každý snímek jedinečným. Necvakej, přemýšlej :-)

Richardovo motto: Fotografovat je moje touha překvapovat diváky. Někdy i sama sebe…

Přijďte se podívat na jeho fotografie a vyprávění. V druhé polovině večera uvítáme vaše fotografie, třeba z cest. Přineste je tedy s sebou ať již vytištěné nebo v elektronické formě.


Svou účast nám prosím potvrďte přes kontaktní formulář na našem webu
(do textu zprávy uveďte prosím název akce)

string(1) "1"