Setkání vystavujících autorů na výstavě CPP

14/02/2024

12.2. 2024 se na výstavě Czech Press Photo v Nové budově Národního muzea sešli vystavující autoři a přátelé Czech Photo.

Byla to hned po slavnostním ceremoniálu předání cen další významná akce, poděkování všem fotoreportérům za jejich práci. V dnešní době umělé inteligence, kdy lze vygenerovat vlastně cokoli a každý se musí mít na pozoru, čemu má věřit a čemu ne, je autentická fotografie od profesionálních fotografů o to důležitější. Ať už to jsou závažné a dramatické situace, při kterých často novináři nasazují svoje životy nebo pozitivní a každodenní události. Zaznamenávat, ukazovat a uchovávat pro další generace osobitým způsobem svět, ve kterém žijeme - to je poselství soutěže a výstavy Czech Press Photo.

Společná fotografie je pro Czech Photo již tradicí: Veronika Souralova, Dagmar Peckova, Petr Brukner, Dana Kyndrová, Míša Říhová, Pavla Kubálková, Kateřina Janišová, Anna Boháčová, Petra Jeřábková, Jana Plavec, Jana Mensatorová, Marketa Dufkova, Eduard Palíšek, Volfík René, Michal Turek, Tomas Novak, David Sladek, Lukáš Bíba, Jaroslav Ožana, Jovan Dezort, Roman Vondrouš, Michal Krumphanzl, Vít Šimánek, Tomáš Krist, Richard Horák, Václav Šálek, Igor Mikula, Václav Šilha, Michael Hanke, Michael Tomeš, Michal Šula, Michal Růžička, Lubor Černohlávek, Radek Cihla, Jiří Koliš, Jakub Plíha,l Petr Zewlakk, Vrabec, Vladimir Pryček , Kevin, V. Ton, Petr Lundák, Luděk Šipla, Petr Mlch, Pavel Lebeda, Petr Kryštůfek, Radek Vebr, Honza Jirkovský, David Macháček, Tom Řechtáček

foto: Radka Humlová

string(1) "1"