Komentovaná prohlídka výstavy Petr Hecht - Cimrmani

3. března v 16:30

Zveme vás na komentovanou prohlídku výstavy Petr Hecht - Cimrmani v galerii Czech Photo Centre. Výstavou vás provede společně s autorem i fotograf a herec divadla Járy Cimrmana Petr Brukner.

Petr Hecht, fotografuje Divadlo Járy Cimrmana už pětadvacet let. Výstava zahrnuje především snímky ze stejnojmenné knihy Cimrmani včetně snímků, které se do knihy nedostaly a jsou vystaveny poprvé. Fotografický archiv Petra Hechta obsahuje za čtvrtstoletí několik tisíc snímků, které dokumentují nejen tuto legendární scénu, ale i celkově část českého divadla obecně.

V galerii bude také po celou dobu výstavy možné zakoupit stejnojmenou knihu Petr Hecht - Cimrmani. Cena knihy je 1.400Kč,-. Zakoupením knihy zároveň přispějete na dobrou věc! Z každé prodané knihy bude 50kč putovat na podporu centra Paraple.

Komentovaná prohlídka proběhne zdarma, platí se pouze vstup na výstavu. Prosíme o registraci na komentovanou prohlídku prostřednictvím kontaktního formuláře. (Do zprávy textu prosím upřesněte, na kterou akci se registrujete.)Všechna místa na komentovanou prohlídku jsou již bohužel plně obsazená. Děkujeme Vám za pochopení.

Základní informace

Název: Komentovaná prohlídka výstavy Cimrmani
Autor: Petr Hecht
Místo: galerie Czech Photo Centre, Seydlerova 2835/4, 158 00 Praha
Datum a čas komentované prohlídky: 3. 3. 2022 od 16:30
Vstupné na výstavu:
  • Plné / 80,-
  • Snížené / 40,- Kč
  • string(1) "1"