Komentovaná Prohlídka s Danem Maternou a Petrem Mlchem

23. května v 16:30

Zveme vás na komentovanou prohlídku vítězných a dalších vybraných fotografií 27. ročníku soutěže Czech Press Photo v Národním muzeu. Výstavou vás provedou - manažer soutěže Dan Materna a předsedou poroty Czech Press Photo Petrem Mlchem. Dozvíte se mnoho o historii a fungování soutěže, a také o příbězích, které fotografie doprovází.

Úvodní foto: Igor Zehl

Na výstavě dále najdete snímky z nové soutěže pro děti a mládež Czech Photo Junior, snímky porotce Seana Gallupa a výstavu Grantu Prahy od Amose Chappla.

Soutěž Czech Press Photo 2021 vyhlásila osm fotografických kategorií: Aktualita, Reportáž, Lidé, o kterých se mluví, Každodenní život, Umění a kultura, Sport, Portrét, Člověk a životní prostředí. Tradičně bylo uděleno roční tvůrčí stipendium Grant Prahy, který uděluje a vybírá pražský primátor.

Komentovaná prohlídka proběhne zdarma, platí se pouze vstup na výstavu. Prosíme o registraci na komentovanou prohlídku prostřednictvím kontaktního formuláře. (Do zprávy textu prosím upřesněte, na kterou akci se registrujete.)

Prosíme také účastníky o dodržování všech protiepidemiologických nařízení. Děkujeme.

Základní informace

Název: Komentovaná prohlídka výstavy Czech Press Photo
Typ: Komentovaná prohlídka
Místo: Národní muzeum, Václavské nám. 68, 110 00 Nové Město
Datum a čas komentované prohlídky: 23. 5. v 16:30
Vstupné:
  • Plné / 200,- Kč
  • Snížené / 120,- Kč
  • Rodinné (2+2) / 450,- Kč
  • Školní skupina min. 10 osob (pedagogický doprovod zdarma) / 60,- Kč student
  •  
    Online zakoupení vstupenek zde

    string(1) "1"