Autorská beseda s Janem Striou

24. května od 18:00

V rámci doprovodného programu Czech Nature Photo, bychom Vás rádi pozvali na autorskou besedu s fotografem roku soutěže CNP 2019 Janem Striou!

Jan Stria

Talentovaný fotograf, dobrodruh, cestovatel a milovník přírody Jan Stria pochází z malebného Podkrkonoší, kam se ze svých četných cest stále rád vrací. Striovy fotografie zná široká veřejnost díky několika výstavám a jeho jméno je také velmi dobře zapsáno na fotografických serverech v České republice i v zahraničí. Snové fotografie z jeho dílny pravidelně vyhrávají fotografické soutěže a můžete se s nimi setkat i na titulních stranách zahraničních časopisů.
Fotografická tvorba spojená s výlety a cestováním je pro něj koníčkem i únikem od každodenní reality. Rád ale posouvá své hranice i do dalších žánrů, a vzhledem k všestrannému talentu najdeme v jeho portfoliu nejen překrásné snímky krajiny a působivé záběry z říše zvířat, ale i portréty a makra. Pro jedinečnou atmosféru, kterou jeho fotografie vyzařují, autor neváhá obětovat veškeré pohodlí a tím dát svým snímkům osobitost a „duši“, tedy to, co činí rozdíl mezi fotografem a majitelem fototechniky.

Základní informace:

Autor: Jan Stria
Datum besedy: 24. května od 18:00
Místo: galerie Czech Photo Centre v Nových Butovicích (Seydlerova 2835/4, 158 00, Praha 5)
VSTUP ZDARMA!!! Nutná rezervace míst! Vyplněním kontaktního formuláře nebo telefonicky na 608 875 556!

Těšíme se na Vás!

NULL