#INSTAXMYLIFE – První výstava INSTAX fotografií

15. 5. - 9. 6. 2019

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Přijďe se za námi podívat na první výstavu instax fotografií společnosti FUJIFILM s názvem #INSTAXMYLIFE! Celá výstava potrvá od 15. května až do 9. června 2019. Na výstavě se představí více jak desítka fotografických projektů českých fotografů, blogerů a kreativních tvůrců mezi nimiž jsou např. herečka Andrea Růžičková Kerestešová, sportovní fotograf Dan Vojtěch nebo animátorka Eliška Podzimková. To jsou tři ze šesti známých osobností, u kterých je instax součástí jejich života. Vernisáž výstavy proběhne již 14. května v 18:00!

Kromě již zmíněných se na výstavě se svými projekty představí také travel blogreka a YouTuberka Veronika Šubrtová, známá jako Weef, světoznámá portrétní fotografka Lucie Robinson nebo fotograf Martin Faltejsek. Každý z tvůrců si pro #INSTAXMYLIFE připravil unikátní projekt složený z instax fotografií. Vedle českých tvůrců představí na výstavě své projekty i tři instax nadšenci, jejichž práce byly vybrány ve veřejné soutěži OPEN CALL a jejich projekty budou viset v galerii po celou dobu výstavy. Pro další informace k výstavě navštivte taky web www.instax.cz

Výstava ukáže nekonečné možnosti, jak zpracovat instax fotografie. Okamžitá fotografie není jen o zachycení momentu na svatbě nebo na cestách a nalepení do alba, ale také o vytváření vlastních osobních projektů a kreativní prezentaci fotek, od zaplnění celé zdi nebo poskládaného obrazce, až po vytváření prostorové instalace. Fotoaparáty instax už nyní nabízí různé kreativní režimy focení nebo barevné filtry, se kterými se dají a vytvořit zajímavé a neopakovatelné fotografie. Můžete si vybrat z fotoaparátů s analogovým nebo digitálním zpracováním fotografie s možností úprav před vytisknutím anebo využít instax tiskárny ve spojení s vaším chytrým telefonem nebo fotoaparátem FUJIFILM.

Wonder Photo Shop pro kreativní duše

V ateliérové části prostor Czech Photo Centra vznikne také koncept Wonder Photo Shop, inspirativní a interaktivní část, která nabádá ke kreativitě a tvoření. Najdete v něm inspiraci, jak využít instax fotky na různé akce, oslavy, při cestování nebo do běžného života. Nechte se inspirovat a vytvořte si svoje vlastní album, dárek pro nejbližší nebo vlastní projekt přímo na místě. Zasedněte k workshopovému stolu, využijte instax Share tiskárny nebo fotoaparáty a tvořte, anebo se zúčastněte jednoho z víkendových workshopů:

Sobota 18.5. - Scrapbookingové workshopy s Papero Amo
- Víte, co všechno si můžete vyrobit s Instax fotkami? Přihlaste se na papírový workshop, kde vás naučíme vyrábět tři kouzelné vychytávky. Budeme stříhat, skládat a lepit a používat u toho krásné papíry, samolepky a ozdoby. A samozřejmě použijeme Instax fotky, které si na místě vytisknete ze svého telefonu na instax tiskárnách. Kurz bude trvat 2 hodiny a jeho cena je 490 Kč. Další info také na Facebooku Papero Amo

Neděle 19.5. - Otevřený workshop
- Otevřený workshop bude probíhat od 11 do 18 hodin v prostorách ateliéru Czech Photo Centre. Načerpejte inspiraci a vyrobte si vlastní album, magnet na zeď nebo třeba pohlednici. Díky tiskárně instax Share, která pro vás bude připravená, si vytisknete vaše fotky z telefonu.

Sobota 1.6. - Den dětí, workshopy nejen pro malé
- Den dětí se musí oslavit. Děti instax milují a proto si v našem Wonder Photo Shopu mohou vytvořit vlastní omalovánky nebo obrázek na zeď. Nejen děti ocení tvořivost, a proto budou tiskárny a instaxy k dispozici i pro rodiče.

Neděle 2.6. - Otevřený workshop
- Otevřený workshop bude probíhat od 11 do 18 hodin v prostorách ateliéru Czech Photo Centre. Načerpejte inspiraci a vyrobte si vlastní album, magnet na zeď nebo třeba pohlednici. Díky tiskárně instax Share, která pro vás bude připravená, si vytisknete vaše fotky z telefonu.

Instaxy za speciální ceny

Na místě budete mít možnost zakoupit instax fotoaparáty, instax Share tiskárny, filmy a také instax příslušenství nejen na scrapbooking za speciální ceny.

Pro aktuální informace sledujte taky události na Facebooku Instax CZ.

Základní informace

Výstava #INSTAXMYLIFE
Autoři: kolektiv autorů
Místo: Czech Photo Centre
Vernisáž výstavy: úterý 14. května 2019 od 18:00h
Datum trvání výstavy: 15. května – 9. června 2019 (každý den kromě pondělí)
Otevírací hodiny: út - pá: 11 - 18 / so - ne: 10 - 18

Vstupné: 80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Těšíme se na Vás v galerii Czech Photo Centre!

string(1) "1"