Soutěž o Instax

Soutěž o fotoaparát INSTAX pro žáky základních škol

do 7. 4. 2019

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

I jeden člověk může změnit mnoho. Ve spolupráci se společností Fujifilm, která vyrábí fotoaparáty INSTAX vyhlašujeme fotografickou soutěž pro děti ze základních škol.

[/CPC/mini9cobaltblueheroonwhite.jpg]

Nyní máme v galerii výstavu americké fotografky Ami Vitale, která se posledních deset let věnuje ochraně přírody. Ve svých projektech zaznamenává to co z přírody zbylo. Věnuje se lidem, kteří pečují o ohrožené druhy zvířat a tráví s nimi více času než s vlastní rodinou.

Příběh Ami Vitale je velmi inspirující, protozě fotografiemi upozorňuje na tato důležitá témata, která by mohla zapadnout. Zkuste i vy vymyslet plakát nebo ucelenou kampaň, která bude upozorňovat na ochranu přírody. Buďte co nejvíce kreativní. Své práce doneste na recepci galerie Czech Photo Centre v otevírací době.

Výhra bude fotoaparát Instax a soutěž probíhá ve dvou kategoriích pro děti prvního stupně základní školy a druhá kategorie je pro žáky druhého stupně základní školy. Instax je fotoaparát, který okamžitě vyvolá fotku po stisknutí spouště o velikosti vizitky. Je s ním zábava a kreativnímu tvoření s fotkou se meze nekladou. Instax mini 9 je základním modelem, který je velmi jednoduchý na ovládání. Volbu režimů zvládá automaticky podle množství světla, podle nějž rozpozná atmosféru focení. Díky selfie zrcátku si zkontrolujete kompozici pro pořízení skvělého selfíčka. Bavte se s instaxem.

Uzávěrka prací bude 31. 3. 2019.

Těšíme se na Vaše nápady!

[/CPC/instax.png]

[/CPC/Instaxlogo.jpg]

[/CPC/20190129_CPC_Ami_plakat_A2_04.jpg]

Základní informace o výstavě Ami Vitale

Název: Naděje x Vyhynutí
Autor: Ami Vitale
Místo: Czech Photo Centre
Doba trvání: 28. 2. - 7. 4. 2019, 11-18 út-pá, 10-18 so-ne

string(1) "1"