Fragment Gallery byla slavnostně otevřena

21/09/2023

Galerii Czech Photo Centre v Nových Butovicích se včera „narodila“ sestra v Karlíně. Ve společnosti fotografek, fotografů a partnerů Czech Photo jsme otevřeli Fragment Gallery. Ta se nachází ve stejnojmenné budově, kterou podpírá bájná, 24 metrů vysoká Lilith sochaře Davida Černého. Je to naše druhá galerie na metru B a je možné, že není poslední…

Ale zpět do Karlína: tato nová galerie se zaměřuje na artovou fotografii, budou se zde konat setkání s fotografy a různé další akce. První z nich bude „Fotovíno“ – diskusní večer s Kevinem V. Tonem, který se uskuteční již 4. října. Pilotní výstavou je výběr -To nejlepší z kategorií Kultura a umění a Portrét soutěže Czech Press Photo.

Zároveň jsme včera představili limitovanou sběratelskou edici fotografií Czech Photo Edition, kterou v galerii můžete zakoupit a stane se základem sbírky Czech Photo.

https://www.czechphotoedition.org

Pokud se do galerie vypravíte, bude otevřená vždy od čtvrtka do soboty od 11.00 do 19.00 a nachází se přesně na druhé straně budovy, než je obří socha Lilith.

Galerie vznikla díky našemu generálnímu partnerovi - společnosti Trigema. Galerie je vybavena nejmodernější technikou, jako je velkoplošná obrazovka a obrazovky Frame firmy Samsung. Profesionální nasvícení zajistila firma Create Light a zařízení pro tisk firma Canon.

Tak se přijďte podívat.

Fotografie ze zahájení: Dan Materna, Lukáš Bíba a Kevin V. Ton.

string(1) "1"