Výstava Boaze Amidrora byla v CPC zahájena on-line

3/03/2021

Výstava izraelského fotografa přírody Boaze Amidrora zahajuje pátý ročník soutěže Czech Nature Photo. Výstava vznikla za podpory Velvyslanectví Státu Izrael v České republice.

Ani tuto výstavu nám pandemie koronaviru nedovolila zahájit veřejnou vernisáží, takže zase on-line…
Doufejme, že již brzy nastanou lepší časy a budeme se opět v galerii potkávat s návštěvníky. Výstava potrvá do 25. dubna 2021.


Video: Oleg Homola

Izraelský fotograf Boaz Amidror fotografuje od svých patnácti let, z toho posledních deset let profesionálně. Po 25 letech služby v Izraelských obranných silách odešel do výslužby v hodnosti plukovníka a konečně se může naplno věnovat své lásce k fotografii. Jeho hluboké znalosti historie, krajiny a přírody Izraele mu umožňují objevovat skryté krásy a zaznamenávat je ve fotografiích. Zkušenosti aktivního vojáka jej naučily sžít se s přírodou a nabytých zkušeností využívá při pohybu v terénu. Miluje trávení času v přírodě, a být tak součástí různých ekosystémů, pozorovat zvířata, ptáky a vůbec přírodu v celé její kráse. Na výstavě bude představeno přes třicet fotografií zvířat z izraelské přírody.

Výstava bude otevřena dle nařízení vlády. V případě, že bude galerie otevřena, platí následující otevírací doba: úterý až pátek vždy od 11.00 do 18.00 hodin a o víkendu od 10.00 do 18.00 hodin. Základní vstupné činí 80 a snížené 40 korun. Galerie Czech Photo Centre se nachází 100 metrů od stanice metra Nové Butovice na adrese Seydlerova 2835/4, Praha 5

Foto: Dan Materna

string(1) "1"