Foto měsíce června

Fotografie měsíce

a další příběhy fotografií najdete na našem blogu:

PŘEJÍT NA BLOG

Foto Měsíce
26/08/2020

V měsíci červnu vybrala správní a dozorčí rada Czech Photo snímek z fotbalového utkání Bohemians od Gabriela Kuchty z Deníku N. Více o fotografii se dozvíte v článku.

Foto: Gabriel Kuchta

„Na fotku fanoušků Bohemky na žebříku jsem měl štěstí. Dorazil jsem až na poslední zápas, nebo jeden z posledních. Na první jsem zapomněl a na ostatní jsem nemohl přijít. Byl jsem rád, že se mi podařilo fanoušky nafotit. Zrovna na tento zápas pustili pár fanoušků i na stadion (jak je vidět i na fotce). Kapacita stadionu byla omezená, takže stejně dost fanoušku sledovalo zápas ze žebříku. Fotka vznikla taktéž ze žebříku. Stál jsem za fanoušky zrovna v momentě, kdy padl gól. První trefu jsem vyfotil z podhledu a výsledek nebyl takový, jak jsem si představoval. Ještě chvíli jsme s kolegy fotili kolem stadionu, a podařilo se nám zachytit i třetí gól. Nakonec Bohemka porazila Jablonec 3:0,“ popisuje autor.

Gabriel Kuchta

Gabriel Kuchta pracuje od podzimu 2018 v redakci nově vzniklého Deníku N. Předtím pracoval osm roku ve slovenském deníku SME.

string(1) "1"