Komunitní centrum je on-line!

Komunitní centrum je on-line!

3/04/2020

Současná situace není prezenčním fotografickým akcím nakloněna, a proto jsme se s vámi rozhodli potkávat jinak. Děláme vše pro to, abychom vám mohli poskytnout fotografický program i v období karantény. A jak to bude probíhat? To se dočtete níže.

Kurzy pro seniory, které začínají příští středu 8. 4. v 11:00 bude docent Stanislav Horný učit on-line. Všem přihlášeným zašleme odkaz na web, kde si budou moci videa pustit. Po přednášce mohou konzultovat své práce s lektorem. Lekce budou začínat vždy ve středu (jak byl původní plan) od 11:00 a je nutné se na ně registrovat, abychom vám mohli odkaz zaslat.

Kurzy pro cizince, které měly být zahájeny tuto středu v 18:00 jsme zatím odložili a řešíme formu, jakou bychom je mohli vést on-line. Buďte trpěliví, brzy se vám ozveme.

Samozřejmě plánujeme i další on-line program a pilně na něm s našimi lektory pracujeme. Příští týden už snad budeme vědět více termínů a po Velikonocích můžeme začít, protože proti trudomyslnosti v karanténě se nejlépe bojuje kreativitou!

Těšíme se na vás on-line i off-line.

Vaše Komunitní centrum

string(1) "0"