Cenu diváků Czech Press Photo získal Petr Kozlík za sérii portrétů dabérů

27/01/2020
Návštěvníci výstavy 25. ročníku Czech Press Photo vybrali nejlepší snímek podle svého vkusu. Zvítězila u nich série fotografií s názvem Čeští dabéři se svými hollywoodskými protějšky Petra Kozlíka z mediálního domu Mafra.

„Oslovili jsme šest českých dabingových a hereckých hvězd a s fenomenálním týmem – Bára Komersová, Linda Chudomelová, Pavel Kortan, Jan Malinda, Martin Moravec a Marčela Křížová, jsme hvězdy bez jakýchkoli počítačových zásahů nastylizovali s jejich hollywoodskými hereckými protějšky. Práce to byla náročná, ale výsledek myslím stojí za to. Nyní můžete spatřit Sašu Rašilova s Johnnym Deppem, Jiřího Štěpničku s Harrisonem Fordem, Vladislava Beneše s Richardem Gerem, Michala Jagelku s Leonardem DiCapriem, Jana Kanyzu s Georgem Clooneym a Michala Dlouhého s Bradem Pittem,“ popisuje přípravy projektu Petr Kozlík.

Vítěz Ceny diváků - Czech Press Photo 2019 získal od společnosti Olympus, fotoaparát OM-D 10 mark III.

Návštěvníci měli možnost hlasovat v průběhu výstavy Czech Press Photo na Staroměstské radnici formou hlasovacích lístků až do neděle 26. 1. 2020. Slavnostní ceremoniál předání cen se uskutečnil v galerii Czech Photo Centre ve středu 29. ledna. Ceny pro výherce dodala firma Olympus a Czech Photo.

Public relations – Anna Vacková +420 777 09 36 90, vackova@czechphoto.org, www.czechphoto.org

Tisková zpráva ke stažení ve formátu .docx

string(1) "1"