Co nového v Komunitním centru Czech Photo

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Pozvánka Ami Vitale
22/03/2019

Jsme rádi, že akce, které jsme pro vás v březnu připravili, se těšily tak velkému zájmu.

Hned 10. března jsme měli v galerii Czech Photo Centre přednášku fotografa a lektora Jaroslava Hory, který i přes závažné onemocnění své fotografické sny nevzdal a jezdí s dalšími nadšenci po České republice i celém světě a krásy přírody si odnáší s sebou domů zaznamenané na svých fotoaparátech. Kromě toho svým pozitivním přístupem a fotografováním pomáhá i ostatním pacientům překonat jejich nemoc a strach. Kromě přednášky měl Jaroslav Hora 16. 3. také workshop Noční fotografie, pro který nám stativy zapůjčila společnost Olympus. Účastnící se z kurzu vrátili nadšení s mnoha krásnými fotografiemi noční Prahy, ke kterým dostali na konci večera zpětnou vazbu. Více o jeho kurzech najdete na Horoviny.cz

Dalším březnovým lektorem je fotograf z ČTK Roman Vondrouš, který je zároveň držitelem mnoha prestižních fotografických soutěží. Účastníky workshopů provedl základy reportážní fotografie i s praktickou ukázkou v terénu. Již příští týden se těšíme na jeho workshop portrétní fotografie, který je již teď plně obsazen!

Více o Romanu Vondroušovi a jeho fotografické práci najdete na jeho webu: Romanvondrous.cz

Dnes máte ještě šanci se přihlásit na přednášku fotografa Michala Růžičky a zjistit, jak fotografuje zejména sportovní události vedoucí fotooddělení MF Dnes.

Stejně zajímavý program se skvělými fotografy pro vás připravujeme i na duben, tak sledujte náš web a buďte v obraze. Můžete se také přihlásit k odběru našeho newsletteru .

Přejeme vám pěkný víkend a někdy na viděnou u nás v galerii!

string(1) "1"