Vernisáž výstavy Naděje x Vyhynutí

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Pozvánka Ami Vitale
4/03/2019

Minulou středu 28.2. 2019 jsme zahájili největší událost naší výstavní sezóny. Podařilo se nám do Prahy dostat americkou fotografku Ami Vitale a její tvrobu posledních deseti let.

Výstavu Naděje X Vyhynutí zahájila ředitelka galerie Veronika Souralová, Jan Stejskal - manažer zahraničních projektů Safari parku Dvůr Králové a ředitel amerických center Doug Morrow. Večerem provázel moderátor Vladimír Kroc

Vernisáž se nesla ve znamení naděje. Ačkoliv se může zdát, že se v galerii kocháme fotografiemi roztomilých slonů či nosorožců, skutečnost je jiná a chce to trochu hlubšího zamyšlení. Většina mláďat přišla kvůli pytlakům o své rodiče a právě proto skončili v sirotčinci. Fotografka svou prací ukazuje neuvěřitelné lidi, kteří zachraňují to, co z přírody zbylo. Její fotografie mají neuvěřitelnou sílu tlumočit lidem dnešní závažné otázky a motivovat je k vlastní aktivitě věci začít měnit..

Výstava potrvá až do 7. dubna a vy máte možnost se seznámit s pěti fotografickými soubory ohrožených druhů naší planety.

string(1) "1"