Komunitní centrum

Nové komunitní centrum se těší velkému zájmu

25/02/2019

Komunitní centrum jsme zahájili ve velkém stylu. Hned na první dvě konané akce nám účast potvrdili skvělí reportážní fotografové Dan Materna (MAFRA a.s.) a Petr Josek (dlouholetý fotograf Reuters a předseda soutěže Czech Press Photo). Jsme nadšení, že vás, zájemců o fotografii přišlo tolik.

Obě přednášky měly u diváků velký ohlas. Je vidět, že reportážní fotografie lidi zajímá. Práce novinářských fotografů je pestrá a v případě dokumentování válečných konfliktů často nebezpečná. Fotografie v obecenstvu vyvolaly mnoho emocí a otázek, a tak po přednáškách vždy ještě následovaly zapálené diskuze. Děkujeme všem, kteří přišli a těšíme se zase příště na viděnou.

V rámci našeho komunitního centra plánujeme mnoho dalších zajímavých přednášek, o kterých vás budeme informovat na našich webových stránkách.

Do činnosti komunitního centra se můžete zapojit i formou workshopů, kurzů nebo fotografických soutěží (pro více informací nás kontaktujte na cp@czechphoto.org nebo nám zavolejte na +420 608 875 556).

Můžete se přihlásit k zasílání pozvánek přes kontaktní formulář

string(1) "1"