Přednáška: Igor Mikula - Te Amo, Colombia!

8. 6. 2022 od 18.00

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
100 Kč / 50 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Dalším doprovodným programem Czech Nature Photo bude přednáška, letošního předsedy poroty a loňského absolutního vítěze soutěže, Igora Mikuly.

"Přednáška, respektive přátelské povídání o mých dvou fotografických cestách za přírodou Kolumbie – země, která mě nesmírně učarovala. Řeč bude o tom jak, kdy a proč jsem se dostal k focení a jaký je můj přístup k fotografii divoké přírody, proč mě přitahuje právě Kolumbie, ale i o tom, jak jsem v noci v Medellínu sháněl zubní pastu, vyfotil tapíra nebo hledal čokoládovou žábu." říká autor.

Igor Mikula

Igor Mikula se narodil v Piešťanech na Slovensku. Fotografii přírody se intenzivně věnuje od roku 2014. Tehdy poprvé navštívil horský a nížinný deštný prales v Panamě, který byl stěžejní pro jeho další tvorbu. Focení zvířat a přírody pro něj znamená formu terapie, kdy utíká od nástrah běžného života zpátky do bezstarostných dětských let. Autor je loňským absolutním vítězem soutěže Czech Nature Photo a držitelem několika ocenění v této soutěži. Dále držitel Australian geographic nature photographer of the year 2018 – vítěz v kategorii zvířecí portrét, International nature photography competition 2019, highly commented in v kategorii ostatní zvířata, také získal nominaci v cestovatelské soutěž H+Z v roce 2019.

Základní informace

Autorská prezentace: Te Amo, Colombia!
Autor: Igor Mikula
Datum přednášky: 8. 6. 2022 v 18:00
Místo: galerie Czech Photo Centre (Seydlerova 2835/4, Praha 5 - Stodůlky, 100m od stanice metra Nové Butovice)
Vstup zdarma! Nutná předchozí registrace přes kontaktní formulář. (Do textu zprávy prosíme uveďte název akce, na kterou se přihlašujete)

Těšíme se na Vás!

string(1) "1"