MARINA CANO

Přednáška Mariny Cano - Cesta k divočině

10. 3. od 18:00

Přijďte ve čtvrtek 10. března v 18:00 do Czech Photo Centre na přednášku španělské fotografky divoké přírody Mariny Cano. Fotografka letos zavítala do poroty šestého ročníku Czech Nature Photo, kde bude společně dalšími členy mezinárodní poroty vybírat nejlepší snímky.

K Czech Nature Photo patří výstava porotce, a letos představujeme v galerii tvorbu právě Mariny Cano. Fotografovat začala velmi brzy už v 17 letech, díky tomu má již více než dvacetiletou praxi. V této oblasti získala mimořádné uznání a mezinárodní prestiž.

Vydala čtyři knihy a její práce se mimo jiné objevily na obálce prestižního časopisu National Geographic. V roce 2015 stala finalistkou soutěže BBC Wildlife Photographer of the Year. Díky jejímu jedinečnému stylu spolu s citlivým a intimním přístupem k divoké přírodě obdivuje její práci více než 750 000 sledujících na sociálních sítích.

Pořádá safari v Africe. Její láskou je africký kontinent a aktivně se věnuje ochranně jeho přírody – spolupracuje s různými organizacemi, které se soustřeďují na zachování ohrožených druhů. Fotografka je evropskou ambasadorkou společnosti Canon a globální ambasadorkou Skylum. Výstavy a semináře Mariny Cano byly k vidění po celém světě, například v Koreji, Kubě, Keni, Mexiku, Norsku, Portugalsku a mnoha dalších státech.

Překlad z angličtiny bude zajištěn. Rezervujte si místo na přednášce přes kontaktní formulář. REGISTRACE ZDE (do textu zprávy prosím uveďte na kterou akci se hlásíte)

Základní informace

Autorská prezentace: Marina Cano - Cesta k divočině
Autorská prezentace: 10. března od 18:00 / POUZE PRO REGISTROVANÉ!
Místo: galerie Czech Photo Centre (100m od stanice metra Nové Butovice)
Vstupné:

  • Plné / 100,- Kč
  • Snížené / 50,- Kč
  • string(1) "1"