ZRUŠENO Dvoudílný fotografický kurz UNFOCUSED s Ladislavem Hovorkou

ZRUŠENO

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

UNFOCUSED Vám umožní podívat se novým způsobem na svět kolem. Otravuje Vás hledání maximální ostrosti? Nechcete se dál honit za dalšími megapixely? Nudí vás neustálý tlak na hloubku ostrosti? Opakují se „ostrá“ témata?

Pojďte s námi zkusit UNFOCUSED focení. Pokud je ostrá fotografie prózou fotografie, tak UNFOCUSED je její poezií. Čím méně používáme ostrosti, tím víc se pracuje s kreativitou a vnímáním diváka. Na divákovi, jeho citlivosti, vyspělosti a výtvarné zkušenosti záleží, co si představí pod vaším UNFOCUSED portrétem, krajinou nebo aktem, co v něm vidí.

První část 3. 11. 2021 od 18:00 (úvodní přednáška, diskuse, praktická ukázky, vyzkoušení postupů), druhá část v neděli 14. 11. 2021 od 18:00 (společné promítání a hodnocení vytvořených snímků, poradna). Vezměte s sebou svůj fotopřístroj, digitální nebo i analogový, složitý nebo jednoduchý, budeme s ním pracovat.

Základní informace

Lektor: MgA. LADISLAV HOVORKA (úvodní foto)
Místo: galerie Czech Photo Centre, Seydlerova 2835/4, 158 00 Stodůlky - Praha 13
Čas: ZRUŠENO
Cena: 600,- Kč/ plné, 400,- Kč / senior za celý kurz
KAPACITA KURZU JE OMEZENÁ. (minimální počet účastníků je 9 a maximální 20, tak se nezapomeňte registrovat)

Registrujte se na cp@czechphoto.org nebo volejte na +420 608 961 621

Platba je možná v hotovosti nebo kartou v místě výuky v Galerii CPC (nejpozději před první lekcí) nebo převodem na účet č. 117742593/0300 (do poznámky uvést jméno přihlášeného).


MgA. LADISLAV HOVORKA je absolvent pražské FAMU, pracoval na volné noze i jako fotograf-výtvarník v reklamní agentuře Merkur, také jako výtvarník pro Vydavatelství VŠCHT Praha.
Fotografuje stylem, který nazval UNFOCUSED, napsal manifest UNFOCUSED, založil výtvarnou skupinu stejného názvu a uspořádal řadu UNFOCUSED výstav v České republice i v zahraničí (Lucembursko, Turecko, Bulharsko, Německo).

Více o komunitním cetru: kontaktní formulář

Budeme rádi když se zapojíte :)

string(1) "1"