Vídím koho co Vidím koho co Vidím koho co

30. 6. - 15. 8. 2020

Co se u nás děje

zobrazit kalendář akcí

Otevírací doba:
pondělí: ZAVŘENO
úterý - pátek: 11 – 18
sobota - neděle: 10 – 18

Vstupné:
80 Kč / 40 Kč (snížené vstupné)

Adresa:
Seydlerova 2835/4
Praha 5 (Nové Butovice)
Zobrazit na mapě

Studenti Ateliéru vizuální komunikace představují své fotografie z doby karantény.
Každodenní život v době karantény, reflexe společnosti a jedinečné období, se kterým každý pracuje po svém. To jsou jen některá z témat, která ztvárňují ve svých fotografiích studenti Ateliéru vizuální komunikace. Vernisáž výstavy jejich souborů s názvem „Vidím koho co Vidím koho co Vidím koho co“ proběhne v galerii Czech Photo Centre 30. června, fotografie pak budou k vidění do 15. srpna.

Úvodní foto: Veselá

Výstava představuje vizuální koláž sloužící k vyjádření určité doby, ve které se naše společnost ocitla. Svou práci představí autoři Milan Arnošt, Jiří Kocián, Jitka Kozáková, Matěj Koudelka, Barbora Nosková, Tereza Veselá, a Šárka Zavadilová. Přestože se od sebe výrazně odlišují svou vizualitou a tvůrčími přístupy, spojuje je právě silné vyjádření pocitů či nálad, které často přesahují jedince a dotýkají se celé společnosti.

Příběhy se prolínají od čistě dokumentární tvorby přes módní a portrétní fotografie až po jasně konceptuální projekty založené na principech apropriace. Společným jmenovatelem pro všechny je zkoumání hranic ve fotografickém prostoru a zároveň hledání nového vyjádření v médiu vizuální komunikace. Kde jsou hranice umění a fotografie a jestli vůbec ještě nějaké jsou, i tyto otázky si klade výstava, která reflektuje téma nejen samotnými díly, ale i způsobem své instalace.

Výstava bude slavnostně zahájena ve čtvrtek 30. června v 18 hodin v galerii Czech Photo Centre. K vidění bude do 15. srpna každý všední den kromě pondělí od 11 do 18 hodin, o víkendech od 10 do 18 hodin.

Kurátor výstavy: Štěpánka Stein

Výstava Vidím koho co Vidím koho co Vidím koho co
Místo: galerie Czech Photo Centre (Seydlerova 2835/4, Praha 5 - Stodůlky, 100m od stanice metra Nové Butovice)
Termín výstavy: 30. června - 15. srpna
Termín vernisáže výstavy: 30. června v 18 hodin
Vstupné: 80,- / 40,-

Těšíme se na Vás!

string(1) "1"