Czech Photo na FOMEITOP

16. 17. 9. 2021

Společnost FOMEI pořádá ve dnech 16. a 17. září v Hradci Králové každoroční setkání fotografů, filmařů a fotografických tiskařů FOMEITOP a Czech Photo u toho bude taky. Přijeď te se inspirovat, načerpat vědomosti a setkat se s lidmi z branže. Vstup na akci je ZDARMA.

Můžete se těšit na přednášky a rozhovory se známými osobnostmi. Mezi hlavní lákadla patří nejen novinky nejen od FOMEI, ale tradičně také od známých foto značek (Nikon, Sony, Canon apod.). Připraveny jsou pro vás zajímavé workshopy, abyste si mohli vše vyzkoušet v praxi. Ani letos nebude chybět bohatá akční nabídka, která bude přístupná pro všechny i online. Všichni účastníci veletrhu budou zařazeni do slosování o věcné ceny!

Hlavní tváře FOMEITOPu 2021:

  • Tvůrce obsahu Jirka Král, jenž vstoupil do nové životní etapy a prostřednictvím agentury Socialpark sdílí svoje know-how s výrobci a odbornou veřejností.
  • Fotograf Petr Hricko, který patří k nejzajímavějším zjevením na fotografické scéně posledních let. Charakterizují jej snové fotografie s modrým nádechem, levitujícími lidmi a předměty nebo mystické fotografie přírody a zvířat.
  • Retušér a fotograf Stanislav Petera známý svými do detailu promyšlenými scénami a skvělou prací v postprodukci.
  • Kameraman a režisér Jan Strach, který natočil již řadu videoklipů z různorodých odvětví hudební scény. Mezi nejznámější z nich patří Milion+, Monika Bagárová, Jan Bendig a další. Podílel se také na tvorbě kampaní pro Coca Colu, či Hop Arénu.
  • Základní informace

    Název akce: FOMEITOP
    Místo: Machkova 587/42, Třebeš, 500 11 Hradec Králové
    Datum akce: 16. - 17. 9. 2021 9h-16h a 9h-15h
    VSTUP ZDARMA

    string(1) "1"